Wat is de beste koffiemachine voor kantoor?

Wat is de beste koffiemachine voor kantoor?

Op kantoor is koffie niet zomaar een drankje, maar voor velen een belangrijk onderdeel van de dagelijkse routine. Veel mensen die op kantoor werken starten de werkdag met een kopje koffie en vaak volgen er nog meer. Een kop koffie kan de productiviteit gedurende dag stimuleren, dus goede koffie op kantoor is erg belangrijk. Het kiezen van een koffiemachine voor op kantoor is dus een best lastige taak, want er zijn een aantal factoren waar je rekening mee moet houden. Van lekkere koffie worden werknemers blij en productief en dat is erg belangrijk! In deze blog vertellen we meer over wat de beste koffiemachine voor kantoor van De Kreij is en waar je op moet letten bij deze keuze.

Een koffiemachine voor op kantoor? Hier moet je rekening mee houden!

Eigenlijk staat er op elk kantoor een koffiemachine. Op het ene kantoor een snelfilter apparaat en op het andere kantoor een instant koffiemachine. Welk type koffiemachine past bij jouw kantoor is afhankelijk van een aantal factoren. Ben je op zoek naar een nieuwe koffiemachine? Maak de keuze op basis van de onderstaande factoren.

Capaciteit

De capaciteit is een belangrijke factor bij de keuze voor een koffiemachine. Ga na hoeveel mensen er dagelijks koffie zullen drinken op kantoor. Kies een machine die aan deze vraag kan voldoen zonder veel wachttijd.

Soorten koffie

Overweeg welke soorten koffie de machine moet kunnen zetten. Wil je enkel normale koffie of ook cappuccino, espresso en chocolademelk?

Gemak van gebruik

Kies een machine die eenvoudig is in gebruik en ook gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken is.

Onderhoudsvereisten

Sommige koffiemachines vereisen bij het onderhoud professionele hulp. Wij begrijpen dat dit niet altijd gewenst is, dus kies vooral een machine die je gemakkelijk zelf kunt onderhouden.

Ruimte

Hoeveel ruimte is er beschikbaar op kantoor? Kies een koffiemachine die past op de plek waar de machine moet komen.

Wateraansluiting

Overweeg of het handig is om een koffiemachine met waterreservoir te hebben of een machine die aan is gesloten op de waterleiding. Deze keuze gaat vaak samen met de capaciteit. Als er dagelijks veel koffie wordt gedronken, dan is een machine met aansluiting op de waterleiding aan te raden.

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Kies een merk en model met een goede reputatie qua betrouwbaarheid en kwaliteit om te voorkomen dat de machine veel onderhoud nodig heeft.

Koffiemachines in het assortiment van De Kreij Horeca

Als je op zoek bent naar een goede koffiemachine voor op kantoor, dan ben je bij De Kreij Horeca op het juiste adres. Wij zijn een groothandel voor horeca met een uitgebreid assortiment aan koffiemachines. Voor iedere situatie hebben wij een geschikte koffiemachine. Of er nou 10 mensen per dag een kopje koffie drinken of 50, wij hebben altijd een geschikte machine. De onderstaande soorten machines bieden wij aan:

    • Bonenmachines
    • Instant machines
    • Filtermachines
    • Fresh Brew machines
    • Cafitesse machines

Bonenmachines zijn er in verschillende groottes. Ze zijn er enkel voor een kopje bonenkoffie, maar ook uitgebreider met cappuccino, espresso, latte en heet water. Instant machines zijn gemakkelijke en snelle machines die veel worden gebruikt in kantoren. Je hoeft enkel op een knopje te drukken en je hebt het gewenste kopje koffie. Filtermachines zijn compacte en handige machines. Hiermee kun je een normale pot koffie zetten. Ze zijn er met of zonder wateraansluiting. Onze fresh brew machines zijn machines van een ander niveau. Je kunt het vergelijken met gewone filterkoffie, maar het verschil is dat de bonen van fresh brew koffie een speciale branding en maling hebben. Ze worden eerst gebrand en daarna weggelegd om af te koelen. Hierdoor verdwijnen de gassen die tijdens het brandproces ontstaan. Dit geeft een unieke smaak. Ten slotte de cafitesse machines. Deze machines produceren cafitesse koffie. Dit is sterk geconcentreerd vloeibaar koffie extract. Dit extract wordt gemaakt van zeer hoge kwaliteit koffiebonen. De machines hebben een speciale methode van koffiezetten en hierdoor worden de smaak en aroma’s goed behouden.

Een koffiemachine voor kantoor kopen bij De Kreij

Wat is de beste koffiemachine voor kantoor? Onze koffiemachines kunnen allemaal wel op kantoor worden gebruikt. Welke de beste is, dat is afhankelijk van de situatie en de behoeften die er zijn. Voor elke soort machine hebben we een koffie van ons eigen merk. Lekkere groothandel koffie van hoge kwaliteit koop je bij De Kreij Koffie!