De Kreij is een groothandel zonder pas

De Kreij is een groothandel zonder pas

Kun je tegenwoordig nog boodschappen doen bij een groothandel zonder pas? Heb je verplicht een pas nodig om een bestelling bij de groothandel te plaatsen? En hoe zit dat bij Groothandel De Kreij? 

Groothandel De Kreij geeft geen pas

Veel groothandels hanteren de speciale regeling dat je zonder een pas, zoals een klantenpas of consumentenpas, geen boodschappen kan doen. Groothandel De Kreij heeft die regeling niet. Wij vinden het belangrijk om onze deuren voor alle ondernemers te openen. Zo kunnen wij hen de beste service én advies bieden. Daarbij is De Kreij op deze manier toegankelijk voor grote en kleine ondernemers. 

Hoe bestel je bij Groothandel De Kreij zonder pas?

Er zijn diverse manieren om je bestelling bij Groothandel De Kreij door te geven. Hieronder nemen we je mee in het bestelproces.

Zo plaats je een bestelling zonder pas

Bij Groothandel De Kreij zijn er twee manieren om een bestelling te plaatsen:

  1. Op locatie: je kunt zonder pas bij ons langskomen in Middelharnis, waar je de producten eerst kunt bekijken en met elkaar kan vergelijken voordat je deze koopt. Ook is het makkelijk om zo persoonlijk advies te ontvangen. Ons personeel is je graag van dienst.

  2. Online bestellen: een andere manier om te bestellen is door een account aan te maken op onze website en online je bestelling te plaatsen. Zo staat jouw bestelling gekoppeld aan jouw adres, bedrijfsnaam en btw-nummer zodat het administratief gelijk goed geregeld is. 

Je ontvangt daarna je orderbevestiging en leveringsinformatie

Zodra je je bestelling hebt geplaatst, krijg je een bevestiging opgestuurd naar het mailadres waarmee je je account hebt aangemaakt. Hierin zie je het overzicht van de boodschappen, de kosten en andere belangrijke informatie voor jouw administratie. 

Na jouw bestelling gaat ons team voor je aan de slag om je order verzendklaar te maken. Sommige klanten komen hun bestelling ophalen, anderen laten het bezorgen. In onze regio hebben wij vaste routes met eigen chauffeurs. Ons bezorgingsgebied is Goeree-Overflakkee, Tholen, Schouwen-Duiveland, Hoekse Waard en Voorne Putten.

Wat te doen als je bestelling is bezorgd?

De tent opengooien, natuurlijk! Met de juiste producten in huis, kan jullie snackbar, bar van de sportvereniging of een andere horecagelegenheid de beste service aan jullie bezoekers leveren. 

Ben je tevreden met jouw bestelling? Laat dan eens een Google review achter. Jouw bestel ervaring is voor ons heel waardevol. Het steunt niet alleen de zaak, maar helpt ook andere klanten ons te vinden. Bedankt!

Service met hoofdletter S bij Groothandel De Kreij

Bij Groothandel de Kreij vinden we het belangrijk dat onze klanten alles dat ze nodig hebben op één plek kunnen vinden. Daarom bestaat ons assortiment niet alleen uit food, maar ook uit non-food zoals papierwaren, schoonmaakmiddelen en koffietoebehoren. Wij zijn dé groothandel in de horeca die levert wat jij nodig hebt. We leveren vanuit ons eigen pand in middelharnis. Daar hebben we ons kantoor, maar ook onze showroom, waar we je kunnen adviseren en de beste service kunnen bieden. Onze specialiteit? Persoonlijk contact, kleine aantallen, eenvoudige bestelwijze, eigen vervoer en ten allen tijden persoonlijke service met een hoofdletter S.

Geïnteresseerd in het aanbod van Groothandel de Kreij? Neem contact op via  of via 0187-48 26 90, dan helpen wij u zo snel mogelijk op weg.