Assortiment Groothandel de Kreij 2024

Ontdek het assortiment Groothandel De Kreij in 2024

Al ruim 70 jaar is Groothandel De Kreij dé leverancier voor uw horeca artikelen, zoals waterkoelers, schoonmaakmiddelen en diepvriesproducten. Daarnaast biedt De Kreij nog een veel groter assortiment, zoals relatiegeschenken en koffie. Ontdek wat Groothandel De Kreij uw bedrijf kan bieden in 2024.

De Kreij biedt horeca assortiment

Het is allemaal begonnen bij Groothandel De Kreij. Het kleine bedrijfje van destijds is uitgebouwd tot een kwalitatief hoogwaardige groothandel in horeca artikelen en meer. Wij zijn uw specialist op het gebied van food en non-food. Zo heeft u keuze uit een uitgebreid assortiment van zowel A-merken als B-merken. U vindt bij ons diepvriesspecialiteiten, koffie en thee benodigdheden, oliën en vetten en ook schoonmaakartikelen. We leveren bijvoorbeeld aan bedrijven, verenigingen, scholen, horeca en sportclubs. Dus bent u op zoek naar producten voor uw bedrijfskantine? Dan bent u bij Groothandel De Kreij aan het juiste adres. 

Relatiegeschenken vind je bij Kreij Gifts

Naast horecaproducten kunt u ook bij ons terecht voor relatiegeschenken en cadeaus aan personeel. Kreij Gifts heeft zich gespecialiseerd in relatiegeschenken, kwaliteitswijnen, en kerstpakketten rondom de feestmaanden. Daarnaast kunt u bedrijfskleding en promotioneel textiel laten personaliseren bij Kreij Gifts. Zo werkt uw personeel altijd in stijlvolle bedrijfskleding en komt uw merk sterk over. Voor scholen en sportevenementen biedt Kreij Gifts ook de mogelijkheid om diverse bekers, medailles en rozetten te personaliseren.  

Koffiemachines op kantoor? Ontdek het Kreij Koffie assortiment

Via Groothandel De Kreij en Kreij Koffie is het ook mogelijk om koffiemachines, koffiebonen en bijproducten te bestellen. Zo drinkt u op kantoor altijd een goed kop koffie, wat natuurlijk wel prettig is op een vroege ochtend. U heeft keuze uit een divers assortiment voor koffiemachines, zoals Bravilor, Etna en Douwe Egberts, maar ook uit smakelijke koffie. Zoals ons eigen Kreij Koffie, beschikbaar in de soorten espressobonen, fresh brew, snelfilter koffie en medium roast. Komt u binnenkort koffiedrinken in onze showroom? 

Geïnteresseerd in het aanbod van Groothandel de Kreij? Neem contact op via  of via 0187-48 26 90, dan helpen wij u zo snel mogelijk op weg.