Features.

Bravilor Bonamat Bolero Turbo 403.

Image

High volume

De Bolero Turbo en de Bolero Turbo XL zijn de high volume machines uit de Bolero reeks. U heeft de mogelijkheid om bijvoorbeeld koffie en chocolademelk per kan te zetten. Het is ook mogelijk om twee kannen tegelijk te zetten, zelfs met verschillende dranken. De Bolero Turbo XL heeft 3 tot 6 canisters. Het display is voorzien van een overzichtelijk keuzemenu met ledverlichting.

Altijd een oplossing

Alle Bolero’s —van klein tot groot— hebben een ontkalkingssignalering, een spoelprogramma en een spoelfunctie op het bedieningspaneel. Totaal- en dagtellers maken het eenvoudig om het verbruik van de machine bij te houden. Of u de dranken nu per kop of per kan tegelijk aftapt, de Bolero-serie biedt een oplossing!

Image
Image

Professionele uitstraling

Veel variatie in warme dranken, optimaal gebruiksgemak én de bewezen technologieën. Of het nu gaat om grote of kleine hoeveelheden, de instant-machines uit de Bolero-serie bieden een passende oplossing voor elke locatie.

De Bolero-serie van Bravilor Bonamat heeft een professionele uitstraling dankzij de toepassing van duurzame materialen zoals roestvrij staal. Diverse warme dranken én heet water; snel en met slechts één druk op de knop!

Specificaties.

Gemak met een vleugje luxe.

Type

Instant & Liquid

Canisterinhoud

4x 2,4 L

Stroom

230V / 400V

Waterdruk

1 bar

Energielabel

A+

Afmetingen koffiemachine

325 x 482 x 812 MM

Uurcapaciteit

120L

70L

40L

Kleur

Roestvrijstaal

Kannenfunctie

Water toevoer

Zwarte koffie

Cappuccino

Warme melk

Espreschoc

Heet water

Cafe au lait

Latte Macchiato

Espresso

Chocolademelk

Gerelateerde producten.

Cafitesse, altijd een smaak die bij u past.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Vraag vrijblijvend een offerte aan