Referenties.

Op deze pagina vindt u enkele referenties van zeer uiteenlopende klanten.

Hemi

Gespecialiseerd in de afbouw en inrichting van Retailformules. Met circa 300 medewerkers leveren wij een totaalpakket van ontwerp tot realisatie voor zowel de food als non food sector. Elke afdeling levert een specialistische bijdrage aan een uniek project voor uw winkelinrichting.

Image
Rabobank
Maaskant
ABN Amro
Esselink
Breston
Buijsse Mode
Drogisterij.net
Kelvion
Ooms Construction BV
Voogd&Voogd
MSV & AV Flakkee

MSV & AV Flakkee bestaat al sinds 1920 en staat al ruim 95 jaar garant voor zekerheid en kwaliteit, een verantwoorde aanpak en toezicht op normen en waarden. Daarnaast organiseren ze veel extra activiteiten voor hun jeugd en hebben ze de beschikking over een prachtige accommodatie en ruime parkeergelegenheid.

Image
Voetbalvereniging Melissant
Voetbalvereniging Herkingen
Voetbalvereniging De Jonge Spartaan
Brandweer
Nut en Genoegen
Stichting Omloop Goeree Overflakkee
RTM Ouddorp
Het Rode Kruis
Schietvereniging Flakkee
SV Smerdiek
Albeda College

Albeda is een regionaal opleidingsinstituut voor middelbaar beroepsonderwijs en educatie. Met 120 opleidingen, waarvan een aantal met meerdere uitstroomrichtingen, en een ruim aanbod van kortlopende cursussen en contractactiviteiten, zijn ze een van de belangrijkste opleidingsinstituten in de regio Rotterdam. Hun onderwijs wordt ontwikkeld in samenwerking met bedrijven, gemeenten, deelgemeenten en overheidsinstellingen.

Image
Edudelta College
Hoornbeeck College
RGO Middelharnis
Bosseschool
Albert Schweitzer School
OBS de Inktvis
SBO de Wegwijzer
OBS de Westhoek
SMDB Sommelsdijk
Scholengroep Pontes
Andrew Wommack Ministries

Andrew Wommack onderwijst sinds 1969 het Evangelie van Gods onvoorwaardelijke liefde en genade uit de Bijbel. Hij is getrouwd met Jamie en heeft twee zonen. Wereldwijd bereikt Andrew miljoenen mensen, onder andere door zijn radio- en televisie-uitzendingen van ‘The Gospel Truth’. Deze worden in Nederland uitgezonden op Family7. De basis van de boodschap van Andrew Wommack ligt in de liefde en genade van God en de kracht die verscholen ligt in Gods Geest die aan ons is gegeven, doordat we geloven in Jezus Christus, Gods Zoon.

Image
Jong en Vrij
Woord en Daad
Seamen's Christian Friend
Mercy Ships
Buutengeweun
Nollestee
CureMare
Stichting Zijn
Gemiva
Zuid-Hollands Landschap
Eetcafé N°9

Een sfeervol eetcafé, waar gezelligheid en gastvrijheid vanzelfsprekend zijn. Eten op restaurant niveau en creatief in bereidingswijze en presentatie. Op een prachtige locatie aan de oude binnenhaven van Middelharnis. Waar in het seizoen het terras in de zon het plaatje compleet maakt!

Image
Cafetaria 't Hoad
Happen bij Kruik
Lunchroom 't Majoortje
Roos Sali
Eetcafe de Tram
Café de Geit
Eetcafé 't Wapen Van Herkingen
Croissanterie Croissy
Le Bateau
Rose Garden Evergreen
Image