Features.

Douwe Egberts Barista ONE.

Image

Maak van de koffiecorner je eigen espressobar

Barista ONE biedt je de ultieme combinatie van heerlijke koffie, gemaakt van de allerbeste bonen, en de innovatieve technologie van een volautomatische espressomachine. Zo geniet je waar en wanneer je maar wilt van de meest fantastische koffievariaties en maak je van de koffiecorner je eigen espressobar.

Authentieke kwaliteit

Deze volautomatische espressomachine biedt elke heerlijke variatie in een oogwenk, van een krachtige espresso tot een zachte Cappuccino of een luxe Latte Macchiato. Allen met de beste bonen, door een systeem dat is gemaakt voor perfectie. De Barista ONE is de opvolger van de Schaerer Prime.

Image
Image

Maak het makkelijk

Barista ONE biedt je de ultieme combinatie van heerlijke koffie, gemaakt van de allerbeste bonen, en de innovatieve technologie van een volautomatische espressomachine. Zo geniet je waar en wanneer je maar wilt van de meest fantastische koffievariaties en maak je van de koffiecorner je eigen espressobar.

Met zijn simpele en gebruiksvriendelijke 7 inch full-colour touchscreen, voor het kiezen en bereiden van jouw keuze, biedt Barista ONE je het beste voor hoofd én hart.

Hogere capaciteit met de Barista ONE Powerpack

Worden er in uw bedrijf veel melkvariaties gedronken? Of bestellen uw gasten veelal cappuccinos of latte macchiato? Dan is de Barista ONE Powerpack een geschikte keuze voor u. Deze versie van de Barista ONE bevat een grotere boiler waardoor de piekcapaciteit van de melkvariaties wordt vergroot. Dat betekent dat u meer melkvariaties achter elkaar kunt bereiden voordat de machine even moet opwarmen. De Barista ONE Powerpack is qua uiterlijk identiek aan de Barista ONE Verse melk, hij is alleen iets dieper. Interesse in de Barista ONE Powerpack? Neem snel contact op en ervaar deze machine zelf!

Image

Specificaties.

Maak van de koffiecorner je eigen espressobar.

Type

Espresso

Zetsnelheid kop koffie

30 sec

Stroom

230V

Afmetingen koffiemachine

815 x 592 x 560 MM

Benodigde ruimte

920 x 800 x 660 MM

Schoonmaaktijd

53,7 minuten per week

Kannenfunctie

X

Water toevoer

✓  (beschikbaar met watertank of vaste wateraansluiting)

Koffiecontainer

1,3 KG

Zwarte koffie

Espresso

Latte Macchiato

Decafe

Ristretto

Melkschuim

Cafe creme

Cappuccino

Warme melk

Cafe au lait

Heet water

Gerelateerde producten.

Espresso, altijd een smaak die bij u past.

Image
Image
Image
Image
Image

Vraag vrijblijvend een offerte aan